Våre selskaper

Stretch Øresund

Selskapet som står for engasjement og nytenking

Teknikk, metode og fellesskap – i herlig kombinasjon!

Vi er senior- og juniorkonsulenter lokalisert i hjertet av Malmö. Vi tar vare på hverandre, våre kunder og våre prosesser, metodikk og teknologi i alle dens former.

Vi streber alltid etter å ta neste steg og er ikke redde for å prøve noe nytt. Vi starter med kundens behov og tilpasser teknologien, ikke omvendt. Verdien kommer fra bruk – det vet vi fra erfaring.

Vi er veldig sterke i forretningsanalyse og prosjektledelse der vi brygger smidige og tradisjonelt. Vi har dyktige utviklere og arkitekter på Microsoft-plattformen med .Net, web og SharePoint. Vi jobber mye med forretningsinformasjon, spesielt innen Microsoft. Med Office 365 som en tjeneste, leverer vi en fantastisk arbeidsplass. Men det er ikke teknologien og metodene som står i fokus hos oss – det er verdien vi skaper for kundene våre. Områdene våre er:

Samarbeid

Vi hjelper våre kunder med å øke forretningsverdien i SharePoint og Office 365. Vi gjør dette gjennom opplæring, økt brukervennlighet, proaktivitet og visualisering av krav og prosesser.

Programvareløsninger

Vi elsker teknologi! Men fremfor alt elsker vi å løse reelle utfordringer og skape forretningsverdi for kundene våre. Vi har base hos Microsoft og .NET, men har ingen prestisje, og velger det beste utifra situasjonen. Løsningene våre er nesten alltid nettbaserte – det er noe vi brenner for.

Prosjektledelse og forretningsanalyse

Vi er nysgjerrige og drevne endringsledere. Vi er dyktige innen forretningsutvikling, forretningsanalyse og smidige arbeidsmetoder. Vi jobber tett med kundene våre for å fjerne hindringer og skape verdier raskere. Vi er mange som har bakgrunn som prosjektledere, selv om vi i dag vanligvis fører våre kunder fremover i roller som Agile Coach, Change Manager, Scrum Master og Business Analyst.

Business Intelligence

Vi som jobber med Business Intelligence hjelper våre kunder med å se og innse verdien av data i alle former. Vi transformerer informasjon til skarp beslutningstaking, som fører kundene våre til ny og bedre innsikt om egen virksomhet og omverdenen. Vi gjør dette ved å bruke avansert teknologi og veilede våre kunder i den spennende utviklingen av analyse.