Våre selskaper

Stretch Evolve

Forretningsutvikling som virkelig gjør en forskjell.

Vi forenkler kundenes hverdag, først og fremst i logistikk- og finansprosesser, med SAPs teknologi som tilrettelegger ved alltid å starte fra brukerens perspektiv. Det sparer tid og øker tilgjengeligheten. På denne måten skaper vi rom for din virkelige virksomhet og for muligheten for refleksjon – to nødvendige trinn for å holde deg i forkant og for å ta gode beslutninger for fremtiden.

Alle selskaper med eldre virksomhetssysteminvesteringer må oppdatere disse for å kunne følge dagens krav om rask responstid, korte ledetider og riktig rapportering for beslutninger her og nå.

Det er her Stretch Evolve virkelig gjør en forskjell! Vi skaper stor effekt og tenker alltid et skritt videre i all vår SAP-utvikling. Løsningene skal fungere på lang sikt og i praksis.

Vi har den tekniske ekspertisen til det siste innen SAP, som S / 4 HANA, UX, Analytics og SAP Intelligent Enterprise. I tillegg har alle våre forretningsrelaterte konsulenter sertifisering innen Change Management – slik at vi kan få brukere på den digitale reisen.