Våre selskaper

Stretch Customer

En solid Salesforce Sølv Partner

Stretch Customer leverer Salesforce løsninger til både små og store selskaper i hele Sverige. Vi elsker Salesforce, og takket være våre kunder har vi blitt utnevnt til Salesforce Sølv Partner.

Salesforce tilbyr en solid og brukervennlig CRM Cloud plattform, som er enkel å tilpasse til deres selskaps behov og prosesser. En Salesforceløsning gir de beste forutsetninger for å effektivisere arbeidsprosesser og lykkes med CRM. Det vil frigjøre tid til å gjøre det dere er best på og få ned tid som brukes på unødvendig administrasjon.

Vi hjelper dere gjennom hele CRM reisen fra forstudie til implementering og support. Vi bemanner våre prosjekt med ett team av sertifiserte, erfarne og prosessorienterte konsulenter. Vi  benytter  agile tilnærmingsmetoder der vi har nær kontakt og samarbeid med kunden under hele prosjektet.

Alle våre konsulenter er Salesforce sertifiserte, dette gir oss ett kvalitetsstempel som er veldig stolte av. Vi behersker Sales Cloud, Service Cloud, Community Cloud, Marketing Cloud, Pardot og mye mer.