Våre selskaper

Våre selskaper

Stretch AB

Bærekraftige og langsiktig lønnsomme selskaper som hjelper til med å utvikle våre kunder. Stretch AB er eierselskapet i gruppen, som sikrer effekten av alle menneskers evne til å skape en bedre verden.

Stretch Care

Utvikler brukervennlige, trygge og kostnadseffektive digitale produkter for helse- og omsorgsbedrifter.

Stretch Evolve

Hjelper selskaper med å utvikle forretningsmodellene sine ved å effektivisere store datastrømmer. Spisskompetanse innenfor SAP og endringsledelse.

Stretch Procurement

Hjelper transaksjonsintensive selskaper med å frigjøre verdi- og innovasjonskraft i egen forsyningskjede ved å sikre forretningskritiske prosesser.

Stretch Public

Utvikler forutsetninger for økonomisk styring av offentlig sektor med mål om å få effektiv støtte i oppfølging, planlegging og kontroll av offentlig sektors aktiviteter.

Stretch Addera

Atlassian Enterprise Platinum Solution Partner med løsninger for hele det skandinaviske markedet!

Stretch Customer

Salesforce Gold Partner som leverer tilpassede CRM-løsninger til store og små selskaper i de fleste bransjer i Sverige.

Stretch Gøteborg

Stretch Gøteborg er en ledende nisjeleverandør av SAP-relaterte tjenester, med fokus på SAPs transformasjon mot sky- og brukersentrerte løsninger og endringsreisen dette innebærer.

Stretch Norge

Prosci Change Mangement partner som tilbyr Prosci kurs og spesialistkompetanse innen endringsledelse, Salesforce Gold Partner som tilbyr skreddersydde løsninger innen CRM og Spendverktøy, digitaliserings og rådgivning innen Procurement Transformation.

Stretch Danmark

Lager løsninger for mer effektiv datalinking og analyse for store og små selskaper i det danske markedet.

Stretch Øresund

Fokus på beslutningsstøtte, smidig endringsledelse, systemutvikling og samarbeidsløsninger basert på Microsoft skyplattformer.